DESPRE NOI

În funcţie de solicitările şi nevoile clienţilor noştrii, putem recomanda produse pe bază de apă , poliuretanice, acrilice, poliesterice, dar şi produse economice nitrocelulozice. Oferta de produse este completă şi poate acoperi orice suprafaţă lemnoasă, de la cicluri transparente şi opace, până la efecte speciale, cât şi produse special adaptate pentru vopsirea sticlei pe bază de apă sau solvent. Din dorinţa de a oferi clienţilor noştri o gamă variată de materiale folosite în procesul de vopsire SC GOLDA ROMANIA srl distribuie şi pistoale de vopsit DeVillbiss, hârtie de şlefuit marca IMPERIAL şi chituri IMPA atât pe bază de apă cât şi poliesterice.

 

Paleta de culori cuprinde nuanţe standard preparate după cataloagele RAL, NCS – Natural Color System, Sayerlack – WOOD COLOR, dar şi culori personalizate în funcţie de solicitările clienţilor. Astfel Sayerlack a dezvoltat un program care poate reproduce cu mare precizie reţeta oricărei culori de baiţ sau vopsea cu ajutorul SPECTROFOTOMETRULUI, software disponibil şi pentru clienţii noştri din România.

 

 

Fondată în anul 1954, Sayerlack a avut ca scop producerea celor mai bune materiale pentru tratarea suprafeţelor lemnoase, folosind cele mai avansate tehnologii. De-a lungul timpului Sayerlack a devenit unul dintre liderii producătorilor de vopsele pentru lemn din lume marindu-şi volumul producţiei industriale de la 50 de tone în 1954 la 44517 de tone în 2001.

 

În 1987, Sayerlack s-a alăturat grupului Hickson International, adoptând denumirea de Hickson Coatings în 1993, iar în iulie 2000 grupul Hickson a fost achiziţionat de compania American Arch Chemicals, devenind Arch Sayerlack Coatings Italia, în 2010 grupul Arch Sayerlack Coatings Italia a fost achiziţionat de compania Americană Sherwin-Williams devenind până astăzi Sherwin-Williams Italy srl